Σλούκας: «Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν πλήρης» (pic)

Σλούκας: «Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν πλήρης» (pic)

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στον έβδομο τελικό από την Αναντολού Εφές με σκορ 89-74 και έχασε το πρωτάθλημα και ο Κώστας Σλούκας έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η Αναντολού Εφές νίκησε με 89-74 την Φενέρμπαχτσε και κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Σέιν Λάρκιν που πέτυχε 38 πόντους. Ο Κώστας Σλούκας έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας για τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τον σύλλογο, λέγοντας πως τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν η πλήρης η Φενέρ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Σλούκας:

«Ένα από τα πιο δύσκολα φινάλε σε μία σεζόν. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η ομάδα ήταν πλήρης ή είχε λιγότερους τραυματισμούς. Ακόμη, είμαι περήφανος για αυτούς που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τον τρόπο που όλοι πολέμησαν στους τελικούς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

One of my toughest endings of a season! Can’t stop thinking how different things would be if the team was full or with less injured players. Yet, I’m proud for those who kept fighting till the last second as well as for the way we all fought through these final series!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ