Δεν πάει για άλλον γκαρντ η Ζαλγκίρις (pic)

Δεν πάει για άλλον γκαρντ η Ζαλγκίρις (pic)

Τέρμα τα σενάρια για τον Γουίλιαμς Γκος, αφού η ομάδα του Κάουνας θα πορευτεί με τους υπάρχοντες περιφερειακούς της την φετινή σεζόν

Πριν μερικές μέρες είχε υπάρξει η φήμη περί έντονου ενδιαφέροντος της Ζαλγκίρις Κάουνας προς το πρόσωπό του Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος και ότι ο ίδιος ο Αμερικανός είχε ζητήσει από τον Ολυμπιακό να φύγει, ώστε να μεταβεί στην Λιθουανία για την ομάδα του Σάρας.

Εξ αρχής διαβάσατε στο «10» πως ο Γκος είχε τριετές συμβόλαιο με τους Ερυθρολεύκους, με τα δύο πρώτα χρόνια να είναι κλειστά, την ώρα που η ομάδα του Πειραιά διέψευδε με κάθε τρόπο το ρεπορτάζ του Λιθουανού, Αντρέι Σαζάνοφ.

Μερικά 24ωρα μετά ήρθε η επιβεβαίωση από τον έγκριτο στα θέματα της Ζαλγκίρις, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του Κάουνας θα πορευτεί ως έχει στην περιφέρεια της χωρίς άλλες προσθήκες.

Συγκεκριμένα ο Λιθουανός δημοσιογράφος εγραψε: «Ο Αθλητικός διευθυντής της Ζαλγκίρις, Ρομπέρτας Γιαφτόκας, είπε ότι η ομάδα δεν ψάχνει για άλλον γκαρντ, επιβεβαιώνοντας πως θα ξεκινήσει τη σεζόν με τους Βέστερμαν, Λεκαβίτσιους, Ουόλκαπ, Γκριγκόνις και Γιακουμπάιτις σαν γκαρντ. Άλλες προσθήκες θα γίνουν μόνο εάν χρειαστούν», τελειώνοντας έτσι κάθε σενάριο για τον Γουίλιαμς Γκος.

https://twitter.com/Urbodo/status/1143511427816316930?s=19

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ