Στην Τενερίφη συνεχίζει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι (vid)

Στην Τενερίφη συνεχίζει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι (vid)

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά όμως με την Τενερίφη, με τα «καναρίνια» να ανακοινώνουν τον Γεωργιανό.

Έπειτα από δύο σεζόν με την φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι αποχωρεί από την Ανδαλουσία για να μετακομίσει στα Κανάρια Νησιά για λογαριασμό της Τενερίφης.

Ο Γεωργιανός σέντερ αποφάσισε να φύγει από την Μάλαγα και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Τσους Βιντορέτα, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της πολύπειρη; καριέρας του, ενισχύοντας παράλληλα την φρόντ λάιν του συλλόγου.

Ο Σερμαντίνι ανακοινώθηκε με ένα ενδιαφέρον βίντεο από την Τενερίφη δείχνοντας κάποιες από τις καλύτερες φάσεις του με την Μάλαγα, ενώ παράλληλα είχε πλάνα και από τις πρώτες του στιγμές με τη νέα του ομάδα.

Ο 30χρονος παίκτης που έχει περάσει και από την Ελλάδα (με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κατακτώντας την Euroleague το 2009 και το 2013 αντίστοιχα) έχει αρκετή εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια του Ισπανικού πρωταθλήματος σκοράροντας 9,7 πόντους και κατεβάζοντας 4,9 ριμπάουντ, με 62% στα σουτ, μένοντας περίπου για 20 λεπτά στα παρκέ.

https://twitter.com/CB1939Canarias/status/1146412578391957504

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ