Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από το τροχαίο του Κούζμιτς

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από το τροχαίο του Κούζμιτς

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Σέρβοι από το σημείο είναι συγκλονιστικές και δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

Η είδηση του σοβαρού τροχαίου του Όγκνιεν Κούζμιτς προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Ο 29χρονος άσος όταν επέστρεφε από έναν γάμο μαζί με τον καλό του φίλο του Μπόγκνταν Ίλιτς, ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το δικό τους. Το αυτοκίνητο που βρισκόταν ο Όγκνιεν Κούζμιτς βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε σε διπλανό χωράφι, ενώ το άλλο αναποδογύρισε.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Σέρβοι από το σημείο είναι συγκλονιστικές και δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας του, ο Κούζμιτς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, ενώ σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες. ο σέντερ βρίσκεται σε κώμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ