Ζήσης: «Προτεραιότητα μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες»

Ο Νίκος Ζήσης είναι πλέον παίκτης της Μπανταλόνα και μίλησε για τους στόχους που έχει με την ισπανική ομάδα, ενώ δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται εκεί.


Ζήσης: «Προτεραιότητα μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες» | to10.gr

Ο Νίκος Ζήσης είναι πλέον παίκτης της Μπανταλόνα και ήδη βρέθηκε στο γήπεδο της νέας του ομάδας με σκοπό να δει τις εγκαταστάσεις, ενώ συνομίλησε με τον νέο του προπονητή, Κάρλες Ντουράν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο 36χρονος γκαρντ μίλησε για τους στόχους που έχει με τον ισπανικό σύλλογο τονίζοντας πως θέλει να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να εξελιχθούν.

H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, και δη σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως η Μπανταλόνα. Το EuroCup είναι μια πολύ απαιτητική διοργάνωση και ελπίζω πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Για τους στόχους του: «Μία από τις προτεραιότητες μου στην Μπανταλόνα, θα είναι να βοηθήσω τους νεαρούς αθλητές μας, να εξελιχθούν, να γίνουν καλύτεροι αγωνιστικά και πνευματικά».

Για το τι παίκτης είναι: «βάσει χαρακτηριστικών, είμαι περισσότερο δημιουργός, αλλά πάντα δηλώνω πρόθυμος να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Το σημαντικότερο όλων όμως θα είναι να εξελιχθούν οι νεαροί παίκτες και να συνδυαστεί αυτό με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό νικών».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο