Ζήσης: «Προτεραιότητα μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες»

Ζήσης: «Προτεραιότητα μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες»

Ο Νίκος Ζήσης είναι πλέον παίκτης της Μπανταλόνα και μίλησε για τους στόχους που έχει με την ισπανική ομάδα, ενώ δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται εκεί.

Ο Νίκος Ζήσης είναι πλέον παίκτης της Μπανταλόνα και ήδη βρέθηκε στο γήπεδο της νέας του ομάδας με σκοπό να δει τις εγκαταστάσεις, ενώ συνομίλησε με τον νέο του προπονητή, Κάρλες Ντουράν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο 36χρονος γκαρντ μίλησε για τους στόχους που έχει με τον ισπανικό σύλλογο τονίζοντας πως θέλει να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να εξελιχθούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, και δη σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως η Μπανταλόνα. Το EuroCup είναι μια πολύ απαιτητική διοργάνωση και ελπίζω πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Για τους στόχους του: «Μία από τις προτεραιότητες μου στην Μπανταλόνα, θα είναι να βοηθήσω τους νεαρούς αθλητές μας, να εξελιχθούν, να γίνουν καλύτεροι αγωνιστικά και πνευματικά».

Για το τι παίκτης είναι: «βάσει χαρακτηριστικών, είμαι περισσότερο δημιουργός, αλλά πάντα δηλώνω πρόθυμος να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Το σημαντικότερο όλων όμως θα είναι να εξελιχθούν οι νεαροί παίκτες και να συνδυαστεί αυτό με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό νικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ