Επίσημα στη Μπάγερν ο Γκρεγκ Μονρό (vid)

Επίσημα στη Μπάγερν ο Γκρεγκ Μονρό (vid)

Επίσημη μορφή πήρε η απόκτηση του Γρεγκ Μονρό από τη Μπάγερν Μονάχου, με τους Γερμανούς να ολοκληρώνουν με επιτυχία μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού.

Είναι πλέον επίσημο. Η Μπάγερν Μονάχου πυροδότησε τη «βόμβα» που λέγεται Γκρεγκ Μορνό και πραγματοποίησε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο πλευρές ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον υψηλόσωμο σέντερ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Γερμανία μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Κάπως έτσι, οι «Βαυαροί» ισχυροποιούν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την φροντ λάιν τους, με τον Αμερικανό να είναι έτοιμος να προσδώσει σημαντικό κύρος στη νέα του ομάδα και επιπρόσθετο φόβο στις αντίπαλες άμυνες.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος άσος, νούμερο 7 του ντραφτ του 2010, μετρά 659 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με εντυπωσιακά νούμερα: 13,2 πόντους, 8,3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,1 κλεψίματα ανά αγώνα παίζοντας σε Πίστονς, Μπακς, Σανς, Σέλτικς, Ράπτορς και Σίξερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ