Χωρίς Λάζιτς, Φαγέ και Κούζμιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Χωρίς Λάζιτς, Φαγέ και Κούζμιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν υπολογίζει για τα φιλικά με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι τους Μπράνκο Λάζιτς, Μουχαμάντ Φαγέ και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο Ερυθρός Αστέρας, για τα φιλικά με Ολυμπιακό και Περιστέρι.  Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς ο Μίλαν Τόμιτς δεν υπολογίζει στους Μπράνκο Λάζιτς, Μουχαμάντ Φαγέ και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Συγκεκριμένα, ο Μπράνκο Λάζιτς, ο οποίος μάλιστα είναι και ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο Σενεγαλέζος φόργουορντ έχει έξτρα ημέρες άδειας λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο Κούζμιτς δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί. Ο έμπειρος άσος πριν από μερικούς μήνες είχε σοβαρό τροχαίο και ακόμα δεν μπορεί να πάρει μέρος σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Σερβίας θα δώσουν δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό και ένα με το Περιστέρι. Αύριο (17/9) θα αντιμετωπίσουν τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ σε έναν αγώνα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ την Πέμπτη (19/9) θα παίξουν με το Περιστέρι και την επόμενη ημέρα ξανά με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ