Καμπάτσο: «Είμαστε μια ομάδα που… πεινάει για τίτλους»

Καμπάτσο: «Είμαστε μια ομάδα που… πεινάει για τίτλους»

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντίνο να δηλώνει πως όλοι στην Μαδρίτη... πεινάνε για τίτλους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του Σούπερ Καπ στο ισπανικό πρωτάθλημα επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με σκορ 89-79, χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Φακούντο Καμπάτσο ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του τελικού.

Ο δευτεραθλητής κόσμου με την Αργεντινή μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες των «μερένγκες» είναι είναι… πεινασμένοι για τίτλους και ότι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη.

Τέλος αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, Νίκολα Λαπροβίτολα και Τζόρνταν Μίκι επισημαίνοντας ότι ταιριάζουν τέλεια στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα και ο Πάμπλο Λάσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Καμπάτσο:

«Με τον Λάσο παίζουμε με αυτοπεποίθηση και χαρά! Έχουμε ένα γκρουπ νικητών που πεινάει για τίτλους! Αυτό, ακριβώς είναι το κλειδί της ομάδας, των παικτών και του προπονητικού τιμ. Είμαι χαρούμενος με τον Νίκο (σ.σ. Λαπροβίτολα). Έπαιξε σαν να βρίσκεται ήδη πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης! Εκείνος και ο Τζόρνταν Μίκι ταιριάζουν τέλεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ