«Η Αρμάνι Μιλάνο κινείται για την απόκτηση του Σκόλα»

«Η Αρμάνι Μιλάνο κινείται για την απόκτηση του Σκόλα»

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Λουίς Σκόλα, Κλαούντιο Βιλανουέβα, εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπόκα Τζούνιορς ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντινού φόργουορντ έχει δείξει και η Αρμάνι Μιλάνο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λουίς Σκόλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, έχουν οδηγήσει πολλές ομάδες να εκφράσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Αργεντινός φόργουορντ είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο και ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Πριν λίγο καιρό βγήκε στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 39χρονο παίκτη.

Ωστόσο, ο ατζέντης του Σκόλα, Κλαούντιο Βιλανουέβα, αποκάλυψε πως εκτός από τους δύο παραπάνω συλλόγους έχει μιλήσει επίσης και με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Βιλανουέβα ανέφερε τα εξής: «Έχω μιλήσει για τον Σκόλα με τη Ρεάλ, με μία ομάδα από την Ιταλία που αγωνίζεται στην Euroleague και με την Μπόκα Τζούνιορς. Η Μπόκα είναι η μόνη ομάδα στην Αργεντινή που τον απασχολεί, όμως το θέμα είναι να καλυφθεί και σε οικονομικά θέματα. Εκείνος θα έχει τον τελευταίο λόγο».

Βέβαια, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις στη front line, με τους Άαρον Ουάιτ, Τζεφ Μπρουκς, Κάλεμπ Ταρτζέφσκι, Κρίστιαν Μπερνς. Τραυματίας είναι ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ