Λαρεντζάκης: «Δεν αισθάνομαι rookie στην Ισπανία»

Λαρεντζάκης: «Δεν αισθάνομαι rookie στην Ισπανία»

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μίλησε ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρεάλ Μούρθια.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μούρθια.

Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας κόντρα στην Μπέτις (27/9).

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ τόνισε πως δεν αισθάνεται rookie, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται για πρώτη φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Παίζω μπάσκετ πολλά χρόνια και μολονότι είμαι νέος στο ισπανικό πρωτάθλημα, δεν αισθάνομαι rookie. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Μούρθια να πετύχει νίκες. Θέλω να δώσω το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι… Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο να γίνω ο καλύτερος παίκτης για αυτή την ομάδα. Η Μούρθια διαθέτει έμπειρους και νέους παίκτες. Νομίζω ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα κι έναν προπονητή top επιπέδου όπως είναι ο Σίτο Αλόνσο» ήταν τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ