Λαρεντζάκης: «Είμαι προσηλωμένος στη Μούρθια, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον»

Λαρεντζάκης: «Είμαι προσηλωμένος στη Μούρθια, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον»

Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα, για να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μούρθια.

Απόλυτα συγκεντρωμένος στη νέα του ομάδα είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από τη Μούρθια.

«Παίζω μπάσκετ αρκετά χρόνια και παρά το γεγονός ότι είμαι νέος στην ισπανική λίγκα, δεν νιώθω ρούκι. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες», δήλωσε αρχικά ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ.

Στην ερώτηση για το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρωωλίγκα απάντησε:

«Στόχος μου είναι να δώσω στην ομάδα το 100%. Σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς. Στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει… Αυτή την στιγμή, θέλω να επικεντρωθώ στο να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας».

Για τη Μούρθια: «Υπάρχει μία μίξη έμπειρων και νέων παικτών. Αρκετούς από τους παίκτες τους γνωρίζω, καθώς έχω παίξει αντίπαλός τους, όπως ο Ρόχας και ο Ράντοντσιτς.

Πιστεύω ότι έχουμε ένα δυνατό σύνολο, με έναν προπονητή τοπ επιπέδου. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/9) κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις. Θέλουμε πολύ τη νίκη και ελπίζω να την πάρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ