Σταυρόπουλος: «Θέλαμε πολύ τον Σκόλα»

Σταυρόπουλος: «Θέλαμε πολύ τον Σκόλα»

Στην έντονη επιθυμία της Αρμάνι για την απόκτηση του Λουίς Σκόλα στάθηκε γενικός διευθυντής του συλλόγου, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Η Αρμάνι Μιλάνο πυροδότησε ακόμη μια μεταγραφική βόμβα, ανακοινώνοντας χθες το βράδυ την απόκτηση του Λουίς Σκόλα.

Ο Αργεντινός αποτελούσε μήλον της έριδος για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την ιταλική ομάδα τελικά να είναι εκείνη που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

«Θέλαμε πολύ τον Σκόλα, για πέρα από την αξία του ως παίκτη, έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για το πρότζεκτ μας» τόνισε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο γενικός διευθυντής των Ιταλών, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Σκόλα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως πλέον θα συνεργάζεται με τον Έτορε Μεσίνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Αρμάνι Μιλάνο σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα το γεγονός ότι μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ για έναν προπονητή όπως ο Έτορε Μεσίνα. Θα είναι διασκεδαστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ