Τουρκ Τέλεκομ- Φενέρμπαχτσε 59-75

Τουρκ Τέλεκομ- Φενέρμπαχτσε 59-75

Η Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας της Τουρκ Τέλεκομ με 75-59 για την τρίτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, κάνοντας το απόλυτο.

Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι άλλη υπόθεση για την Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Τούρκοι, μπορεί να μετρούν ισάριθμες ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια της Euroleague, αλλά στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν πετύχει το απόλυτο (3/3).

Τελευταίο θύμα της παρέας του Κώστα Σλούκα, ήταν η Τουρκ Τέλεκομ, την οποία η Φενέρμπαχτσε νίκησε 75-59 για την τρίτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν, ο Κώστας Σλούκας που σε 38:25 λεπτά συμμετοχής, είχε 18 πόντους με 3/6 δίποντα και 2/3 τρίποντα, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, με τον Ουίλιαμς να ακολουθεί με 12.

Η δευτεραθλήτρια Τουρκίας  ήταν εξαιρετική στην άμυνα από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης και κατάφερε να πάει προηγούμενη με διψήφια διαφορά (39-29), στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Τουρκ Τέλεκομ κατάφερε να μειώσει αρκετά την διαφορά, όμως δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προσπεράσει και τελικά η Φενέρ πανηγύρισε το διπλό με 75-59, δεχόμενη μόλις 14 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Πλέον η Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα, ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, κόντρα στην Μπασκόνια (17/10, 20:45) με στόχο την πρώτη της νίκη, στην διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 29-39, 45-56, 59-75

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ