Οι μυθικές εμφανίσεις του Μπριάντε Γουέμπερ στην Γαλλία

Οι μυθικές εμφανίσεις του Μπριάντε Γουέμπερ στην Γαλλία

Ο Μπριάντε Γουέμπερ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και οδηγεί την Μπουλόν-Λεβαλουά στο γαλλικό πρωτάθλημα με τις απίστευτες εμφανίσεις του...

Έφτασε στον Ολυμπιακό όντας άγνωστος στο ευρύ μπασκετικό κοινό. Στους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισε για το πάθος του το πείσμα του και φυσικά για την… ηγετική του παρουσία στα τελευταία παιχνίδια που έλειπε ο Βασίλης Σπανούλης λόγω τραυματισμού. Έφυγε όμως κακήν κακώς… την στιγμή που ο αντικαταστάτης του στους Πειραιώτες είναι ο Τσέρι.

Το καλοκαίρι έψαξε την συμμετοχή του στο NBA, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η μοίρα τον έβγαλε στη Γαλλία και την Μπουλόν-Λεβαλουά (τη γνωστή ως Παρί).

Ο Μπριάντε Γουέμπερ  έχει «πάρει από το χέρι» τον σύλλογο του Παρισιού και τον οδηγεί με το απόλυτο ρεκόρ ως τώρα (5-0), ενώ βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Γουέμπερ  μετά από πέντε αγωνιστικές  οι αριθμοί του αφήνουν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Παίζει 34.2 λεπτά, σκοράρει 13.6 πόντους (46% στο τρίποντο, 54% στα συνολικά σουτ και 85% στις βολές), μαζεύει 3.8 ριμπάουντ, μοιράζει 8 ασίστ, κλέβει 4.4 μπάλες και κάνει μόλις 2.6 λάθη με 3.4 φάουλ, για να συγκεντρώσει 22.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Είχε 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 5 κλεψίματα απέναντι στην Ορλεάν, 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα απέναντι στη Σολέ, 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 3 κλεψίματα απέναντι στη Λιμόζ, 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα απέναντι στη Στρασμπούρ και 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 5 κλεψίματα απέναντι στην Μπουργκ-εν-Μπρες.

Ο Αμερικανός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, τα είδαμε και στα ελληνικά παρκέ, αλλά και στην Euroleague. Ίσως αξίζει μία ακόμα μία ευκαιρία, μένει να δούμε αν θα του δοθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ