Μπαρτσελόνα- Γκραν Κανάρια 89-75

Μπαρτσελόνα- Γκραν Κανάρια 89-75

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 89-75 της Γκραν Κανάρια των Κατσικάρη- Μπουρούση, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε την καταδίωξη της Ρεάλ Μαδρίτης στην ACB.

H Μπαρτσελόνα συνεχίζει την «ξέφρενη» πορεία της σε ACB και Euroleague, επικρατώντας της «ελληνικής» Γκραν Κανάρια των Φώτη Κατσικάρη- Γιάννη Μπουρούση με σκορ 89-75.

Οι νησιώτες ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πέσιτς ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην τέταρτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές.

Οι Καταλανοί με επί μέρους σκορ 29-12 στο τρίτο δεκάλεπτο έβαλαν τις βάσεις για να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη, με τον Μίροτιτς να είναι εντυπωσιακός.

Στην τέταρτη περίοδο η Γκραν Κανάρια προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, αλλά οι «μπλαουγκράνα» διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς, που μέτρησε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Τον ακολούθησε ο Μπράντον Ντέιβις με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Κάιλ Κούριτς πρόσθεσε 14 πόντους.

Ο Γιάννης Μπουρούσης από την πλευρά του μπορεί να μην σκόραρε πολύ, αλλά ήταν θετικός. Στα 20’08» που έμεινε στο παρκέ είχε 5 πόντους (2/7 σουτ), 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 43-43, 72-55, 89-75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ