Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Συνεχίζουμε με Τόμιτς»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Συνεχίζουμε με Τόμιτς»

Ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, τόνισε ότι απέρριψε την παραίτηση του Τόμιτς και ο Σέρβος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ήττα από την Κρκα έφερε… αναταράξεις στο στρατόπεδο του Ερυθρού Αστέρα, με τον Μίλαν Τόμιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκηση της σέρβικης ομάδας, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελιγραδίου μίλησε στην ιστοσελίδα «Novosti» για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου, τονίζοντας ότι απέρριψε την παραίτηση του Μίλαν Τόμιτς και ο Σέρβος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η κατάσταση στο κλαμπ είναι σταθερή. Μιλήσαμε με τον Μίλαν και η συνεργασία μας συνεχίζεται. Τα υπόλοιπα αύριο, στη συνέντευξη Τύπου». Με αυτόν τον τρόπο ο Νεμπόισα Τσόβιτς προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όμως, είναι φανερό ότι ο Μίλαν Τόμιτς δεν πατάει καλά στα πόδια του και είναι… υπ’ ατμόν.

Μετά την τρίτη σερί ήττα των «ερυθρόλευκων» σε πρωτάθλημα και Euroleague ο Τόμιτς υπέβαλε την παραίτησή του σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση, δεν έγινε δεκτή. Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, εάν ο Ερυθρός Αστεράς ηττηθεί και από την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της Πέμπτης, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ