Ο Αταμάν υπερασπίστηκε τον Ομπράντοβιτς

Ο Αταμάν υπερασπίστηκε τον Ομπράντοβιτς

Ο προπονητής της Ανατολού Εφές, Εργκίν Αταμάν παρά τις ψυχρές σχέσεις του παρελθόντος με τον ομόλογό του στη Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπερασπίστηκε τον συνάδελφό του για το ξέσπασμα στο time-out με την ΤΣΣΚΑ.

Οι σχέσεις του Εργκίν Αταμάν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι γνωστό ότι ειδικά από πέρσι ήταν εκρηκτικές, με τον Τούρκο κόουτς της Εφές Ανατολού να έχει ταχθεί με δηλώσεις του εναντίον της Φενέρ αλλά και του Σέρβου τεχνικού.

Παλιότερα μάλιστα ο Αταμάν έχει δηλώσει ανοιχτά ότι τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά σε σχέση με τον Ομπράντοβιτς όταν αντιδρά έντονα προς τους παίκτες, ωστόσο αυτή τη φορά στάθηκε στο πλευρό του άσπονδου εχθρού.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο προπονητής της Εφές δικαιολόγησε την αντίδραση του Σέρβου τεχνικού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε την αδρεναλίνη που υπάρχει την ώρα του αγώνα με όσα γίνονται έξω από το παρκέ. Είμαι από εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ομπράντοβιτς έχει σχέση πατέρα-γιου με τους παίκτες του.

Ως προπονητές δεν νιώθουμε καθόλου άνετα που μεταδίδονται ζωντανά όλα όσα λέμε κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ. Δεν είναι ωραίο όταν οι κάμερες κάνουν ζουμ και δείχνουν τα τακτικά κομμάτια που δείχνουμε στα πινακάκια μας. Αυτό που γίνεται στα τάιμ άουτ ανάμεσα στους προπονητές και τους αθλητές είναι κάτι ιδιαίτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ