Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντόρσεϊ

Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντόρσεϊ

Ο πάλαι ποτέ φόβος και τρόμος της Ευρωλίγκας, Τζόι Ντόρσεϊ, βρήκε μπασκετική στέγη στην ουραγό του γερμανικού πρωταθλήματος, Μίτελντοϊτσερ

Τον γνωρίσαμε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, όταν με την παρουσία του αποτελούσε φόβο και τρόμο για όποιον ήθελε να… εισέλθει στο «ζωγραφιστό». Συνέχισε σε υψηλό επίπεδο, να προσφέρει υπηρεσίες στην Ευρωλίγκα, όντας ένας από τους κορυφαίους σέντερ της διοργάνωσης. Τα χρόνια πέρασαν, ο -περί ου ο λόγος- Τζόι Ντόρσεϊ βρέθηκε πέρυσι στον Πανιώνιο και τώρα βρήκε μπασκετική στέγη στη Γερμανία!

Η Μίτελντοϊτσερ είναι ο επόμενος μπασκετικός σταθμός του θηριώδους σέντερ, ο οποίος μέτρησε 8.9 πόντους και 8.8 ριμπάουντ με την «κυανέρυθρη» φανέλα. Πολύ πιο βαρύς, δίχως πολλά από τα στοιχεία που τον έκαναν γνωστό, βρήκε δουλειά σε ομάδα, η οποία θα παλέψει (δίχως πολλές πιθανότητες) για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Μίτελντοϊτσερ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1–8. Από τον Ντόρσεϊ περιμένουν να βοηθήσει με την εμπειρία και τον… όγκο του, να γεμίσει τη ρακέτα και να τους δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά. Είναι, όμως, δεδομένο ότι ο Αμερικανός βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και στην ουσία κάνει τις… τελευταίες του εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ