Παπανικολόπουλος: «Η διάθεσή μας έδωσε τη νίκη»

Παπανικολόπουλος: «Η διάθεσή μας έδωσε τη νίκη»

Ο προπονητής του Περιστερίου δήλωσε πως το θετικό αποτέλεσμα επί της Νίμπουργκ ήρθε μέσω της ομαδικής δουλειάς των αθλητών του.

Ικανοποιημένος για το θετικό αποτέλεσμα επί της Νίμπουργκ, εμφανίστηκε ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος, κατά την συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων, τόνισε για το 4-3 στον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League, ότι πλέον το ματς με την Γκαζιαντέπ έχει ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια στην διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Περιστερίου:

Αναφορικά με το ματς είπε: «Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση στην άμυνα, έβαλαν τα χέρια τους, πήγαν στα επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ. Είχαμε θέματα με τη Νίμπουρκ, που είναι καλή ομάδα, κάποιες αποφάσεις ήταν λάθος, αλλά η διάθεση των παιδιών ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στο Περιστέρι Winmasters δήλωσε: «Τα παιδιά είναι ένα εξαιρετικό γκρουπ ανθρώπων από την αρχή, προφανώς δεν έχει αλλάξει τίποτα, παίζουν πάντα καλά και σωστά, είναι καλοί συμπαίκτες και νομίζω ότι θα κάνουμε καλά πράγματα» και κατέληξε αναφορικά με το αν έγινε βήμα για πρόκριση πως: «Το ματς με τη Γκαζιαντέπ είναι πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ