Αγραβάνης: «Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας»

Αγραβάνης: «Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας»

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τη νίκη του Περιστερίου επί της Νίμπουργκ και σαν τον… Δημήτρη, τόνισε ότι είχε «σημαδέψει» το ματς με τους Τσέχους.

Ο Γιάννης Αγραβάνης μίλησε για τη νίκη του Περιστερίου επί της Νίμπουργκ και τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση. Μάλιστα στις δηλώσεις του θύμισε λίγο τον αδερφό του Δημήτρη, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα, είχε πει ότι είχε… σημαδέψει αυτό το ματς.

Αρχικά λοιπόν ο Αγραβάνης είπε: «Μπήκαμε με ενέργεια, είχαμε σημαδέψει αυτό το ματς. Χάσαμε εύκολα καλάθια, που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε και μία καλή διαφορά. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη για τη συνέχεια», για να πει αναφορικά με τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η πρόκριση. Κοιτάμε τη βελτίωση ματς με το ματς κερδίζουμε κάθε φορά».

Τέλος για το αν άλλαξε κάτι ο Παπανικολόπουλος, ο Έλληνας φόργουορντ υποστήριξε: «Ο κόουτς μας βοηθάει πολύ με τις οδηγίες του, εμείς δίνουμε το 100% στο παρκέ για να τον δικαιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ