Ανακοινώθηκε από τη ρωσική Νίζνι ο Τερέλ Παρκς

Ανακοινώθηκε από τη ρωσική Νίζνι ο Τερέλ Παρκς

Η επίσημη ανακοίνωση της ένταξης του Τερέλ Παρκς στο δυναμικό της Νίζνι, έγραψε τους τίτλους τέλους για την εν Ελλάδι πορεία του.

Ήταν γνωστό, τώρα πλέον επισημοποιήθηκε. Ο Τερέλ Παρκς ταξιδεύει με «πορτοκαλί διαβατήριο» στη Ρωσία, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τη Νίζνι. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε χρήση του όρου, που είχε στο συμβόλαιό του με τη Λάρισα, και αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα, ανοίγοντας ένα νέο (μεγαλύτερο) κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Παρκς ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Θεσσαλών και μια ηχηρή μεταγραφή, καθώς πέρυσι έδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Προμηθέα. Μετά από 1.5 χρόνο στη χώρα μας, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μετακομίσει, αφού η πρόταση της Νίζνι τον ανεβάζει επίπεδο κι όσον αφορά στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως όσον αφορά στα χρήματα που παίρνει.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει κάνει τα πλάνα του, δίχως τον Παρκς, παρότι δεν είναι εύκολο πράγμα να βρεις αυτή τη στιγμή παίκτη να μπει στα παπούτσια του Αμερικανού. Ο κόουτς της Λάρισας γνώριζε τις διαδικασίες, δεν περίμενε τη σημερινή ανακοίνωση της Νίζνι, για να μάθει τι συμβαίνει και συνεχίζει να ετοιμάζει την ομάδα του για τους υπολειπόμενους τελικούς, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Σε 15 αγώνες, ο ύψους 2μ04 σέντερ πρόσφερε 11.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ