Μερική ρήξη στον αχίλλειο τένοντα υπέστη ο Τουπάν

Μερική ρήξη στον αχίλλειο τένοντα υπέστη ο Τουπάν

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης. Άτυχος ο Άξελ Τουπάν θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Στον Ολυμπιακό ήρθε ως… αμυντικό υπερόπλο, αλλά ποτέ δεν βρήκε χώρο, ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Αντίθετα με πολλούς άλλους παίκτες, η θητεία του στο λιμάνι ήταν καταστροφική κι από το σημείο εκείνο και μετά η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, ο Άξελ Τουπάν δεν έχει και την τύχη με το μέρος του, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γάλλος παίκτης υπέστη μερική ρήξη στον αχίλλειο του αριστερού του ποδιού και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε χειρουργική αποκατάσταση του τραύματος, θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις μήνες για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τουπάν τραυματίστηκε στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου, εκεί όπου η Ουνικάχα ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτό ήταν το λιγότερο κακό για τη Μάλαγα, αφού έχασε και τον Τουπάν, έναν παίκτης που της έδινε 7.3 πόντους και 2.7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ