Στο νοσοκομείο με πυρετό ο πρόεδρος της Κρεμόνα

Στο νοσοκομείο με πυρετό ο πρόεδρος της Κρεμόνα

Ο πρόεδρος της Κρεμόνα, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Ίθαν Χαπ, Άλντο Βανόλι, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με πυρετό.

«Συναγερμός» στην Κρεμόνα, καθώς ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, στην οποία αγωνίζεται ο Ίθαν Χαπ, Άλντο Βανόλι, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με πυρετό.

Ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση στην Ιταλία, με την κατάσταση να δείχνει ανεξέλεγκτη. Πάνω από 15.000 κρούσματα έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες, με την χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η κατάσταση έχει επηρεάσει και το μπάσκετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν Μέσα από τη γειτονική χώρα, «Συναγερμός» έχει ξεσπάσει και στην Κρεμόνα, καθώς ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, στην οποία αγωνίζεται ο Ίθαν Χαπ, Άλντο Βανόλι, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με πυρετό.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο Βανόλι βρισκόταν σε καραντίνα, ενώ μιλώντας για την κατάστασή του τόνισε πως «είμαι στο νοσοκομείο στην Κρεμόνα. Δεν έχω υψηλό πυρετό, αλλά δεν έχει περάσει έτσι πήγα στο νοσοκομείο. Θα δούμε. Δεν νιώθω άρρωστος. Έχω κάνει εξετάσεις για τον κορωνοϊό και όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ