Το μήνυμα του Δημήτρη Πρίφτη από το Καζάν για τον κορωνοϊό

Το μήνυμα του Δημήτρη Πρίφτη από το Καζάν για τον κορωνοϊό

Καλό είναι να διαβάσετε με προσοχή τις σκέψεις του Δημήτρη Πρίφτη και να σκεφτούμε όλοι αν και πόσο έτοιμοι είμαστε να (αντι)δράσουμε.

«Μερίμνησε για τους άλλους, με το να προστατεύεις τον εαυτό σου. Ο ιός μπορεί να είναι παντού. Ας προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες να προσβληθούμε. Μην βγαίνετε από τα σπίτια σας, αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος. Μείνετε μέσα και απολαύστε τη ζωή μαζί με τις οικογένειές σας». Τα λόγια του Δημήτρη Πρίφτη δεν κρύβουν ούτε ιδιαίτερη γνώση, ούτε… σοφία. Είναι απλά και το απλό πολλές φορές είναι το δύσκολο.

Ο κόουτς της Ούνιξ στέλνει ένα παγκόσμιο μήνυμα από το Καζάν. Ένα μήνυμα υπευθυνότητας, όπως υπεύθυνοι οφείλουμε να είμαστε όλοι μας. Δεν λέει κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει, ούτε κάτι που προϋποθέτει γνώσεις ιατρικής για να πει κανείς. Λέει κάτι που όλοι οφείλαμε να πράξουμε, αλλά κάποιοι επιμένουν να μην κάνουν: Να μένουν σπίτι.

Το παράδειγμα του Έλληνα κόουτς είναι σαφές και συνάμα απλό. Αν μπορεί να το κάνει ο Πρίφτης, μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Αν εκείνος αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την κατάσταση και πειθαρχεί προς τη μία και μοναδική παγκόσμια οδηγία, μπορούμε κι εμείς. Μείνετε σπίτι, περιορίστε τις πιθανότητες να εκτεθείτε και να εκθέσετε. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική, δεν σας ζητά κανείς να τετραγωνίσετε τον κύκλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ