Ομάδες θέλουν να… υποβιβαστούν εξαιτίας του κορωνοϊού

Ομάδες θέλουν να… υποβιβαστούν εξαιτίας του κορωνοϊού

Κάποιες μπασκετικές ομάδες στην Ιταλία δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της οικονομικής ζημίας λόγω του κορωνοϊού και ζητούν να υποβιβαστούν οικειοθελώς, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά.

Τα πράγματα σε όλο τον πλανήτη είναι δύσκολα, αλλά στην Ιταλία η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη καθώς καθημερινά φεύγουν από τη ζωή εκατοντάδες συνάνθρωποί μας.

Ο αθλητισμός, όπως είναι φυσικό, περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν, ωστόσο, τεράστια προβλήματα.

Η «Gazzetta dello Sport» έχει ήδη αποκαλύψει την πρόθεση που υπάρχει, για οριστική διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ δίχως την ανάδειξη πρωταθλητή, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ίδιο Μέσο, αναφέρει τώρα πως τρεις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, επιθυμούν να υποβιβαστούν οικειοθελώς, διότι δεν μπορούν να αντέξουν πλέον τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας εξαιτίας των χρημάτων που χάνουν από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Ιταλίας δεν έχει εγκρίνει ακόμα κάποια οικονομική βοήθεια για τις ομάδες, οι οποίες αναμένεται να χάσουν περίπου 40 εκατ. ευρώ από τις εξελίξεις που έχει προκαλέσει η πανδημία SARS-CoV-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ