Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομάδες θέλουν να… υποβιβαστούν εξαιτίας του κορωνοϊού

Κάποιες μπασκετικές ομάδες στην Ιταλία δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της οικονομικής ζημίας λόγω του κορωνοϊού και ζητούν να υποβιβαστούν οικειοθελώς, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά.

Ομάδες θέλουν να… υποβιβαστούν εξαιτίας του κορωνοϊού | to10.gr

Τα πράγματα σε όλο τον πλανήτη είναι δύσκολα, αλλά στην Ιταλία η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη καθώς καθημερινά φεύγουν από τη ζωή εκατοντάδες συνάνθρωποί μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αθλητισμός, όπως είναι φυσικό, περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν, ωστόσο, τεράστια προβλήματα.

Η «Gazzetta dello Sport» έχει ήδη αποκαλύψει την πρόθεση που υπάρχει, για οριστική διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ δίχως την ανάδειξη πρωταθλητή, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ίδιο Μέσο, αναφέρει τώρα πως τρεις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, επιθυμούν να υποβιβαστούν οικειοθελώς, διότι δεν μπορούν να αντέξουν πλέον τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας εξαιτίας των χρημάτων που χάνουν από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Ιταλίας δεν έχει εγκρίνει ακόμα κάποια οικονομική βοήθεια για τις ομάδες, οι οποίες αναμένεται να χάσουν περίπου 40 εκατ. ευρώ από τις εξελίξεις που έχει προκαλέσει η πανδημία SARS-CoV-2.