Τουρκία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρουστού Ρετσμπέρ

Τουρκία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρουστού Ρετσμπέρ

Ο παλαίμαχος Τούρκος τερματοφύλακας της Φενέρ και της Μπεσίκτας, νοσηλεύεται απομονωμένος σε τουρκικό νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε θετικός με κορωνοϊό.

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η υγεία του παλαίμαχου Τούρκου τερματοφύλακα, Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο Ρουστού νοσηλεύεται από το Σάββατο σε νοσοκομείο και είναι από τους ασθενείς οι οποίοι διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Την κατάσταση περιέγραψε η σύζυγος του Τούρκου γκολκίπερ, Ισίλ Ρετσμπέρ, με ανάρτηση της στο Instagram. Η Ισίλ έγραψε ότι ο Ρουστού διανύει κρίσιμες στιγμές και ζήτησε απ’ όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της.

Ο Ρουστού υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία για το τουρκικό ποδόσφαιρο, αποτελώντας τον ρέκορντμαν της Εθνικής ομάδας και αγωνιζόμενος με τη Φενμπερμπαχτσε και τη Μπεσίκτας. Με την Τουρκία, ο Ρουστού έπαιξε 120 παιχνίδια, ενώ υπερασπίστηκε 371 φορές την εστία της Φενέρ και 124 της Μπεσίκτας.

Εκτός από τις ικανότητες του ως τερματοφύλακας, ο Ρουστού έγινε γνωστός στους φιλάθλους επειδή έβαφε τα μάγουλα του πριν από τα παιχνίδια.

Το μήνυμα της συζύγου του Ρουστού:

«Πήγαμε τον άνδρα μου Ρουστού στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Ενώ τα πάντα ήταν φυσιολογικά, είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ από το πόσο ξαφνικά και γρήγορα αναπτύχθηκαν τα συμπτώματα της ασθένειας

Οι ώρες είναι κρίσιμες και δύσκολες. Το μόνο που ζητάω από τον κόσμο είναι να έχει συνείδηση και να δείξει σεβασμό. Το δικό μου τεστ όπως και αυτό του γιου μας ήταν αρνητικό. Είναι στο νοσοκομείο τώρα και δεν μας επιτρέπεται να τον δούμε.

Αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος, που δεν μπορώ να είμαι δίπλα του. Ο Θεός είναι σπουδαίος και εμπιστευόμαστε τους Τούρκους γιατρούς. Κάντε προσευχές για εκείνον».

https://www.instagram.com/p/B-SkucDj4DH/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ