Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παράταση στην αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Κίνα

Ο κορωνοϊός έχει επιστρέψει στην Κίνα και υπάρχουν καθημερινά κρούσματα, κάτι που έχει προκαλέσει ανησυχία και φυσικά παράταση στο «stop» των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Παράταση στην αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Κίνα | to10.gr

Η κινεζική κυβέρνηση αρνήθηκε να επιτρέψει στην CBA (κινεζική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης) να ξεκινήσει και πάλι τα πρωταθλήματα στα μέσα Απριλίου εξηγώντας ότι όλες οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αναστέλλονται επί του παρόντος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση επίσης δεν ανέφερε την ημερομηνία για την επανέναρξη αυτών των διοργανώσεων, εξηγώντας ότι όλα θα αξιολογηθούν εγκαίρως με βάση την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανησυχία στην Κίνα είναι έντονη παρά το γεγονός ότι σχεδόν τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα τους, διότι αυξάνονται τα κρούσματα που είναι εισαγόμενα, που ταξιδεύουν δηλαδή στην ασιατική χώρα. Για αυτό και αποφασίστηκε η παράταση της παύσης των δραστηριοτήτων.