Τρινκιέρι : «Παντού τα ίδια. Ο κόσμος παραμένει ηλίθιος»

Τρινκιέρι : «Παντού τα ίδια. Ο κόσμος παραμένει ηλίθιος»

Με όσους βγαίνουν από τα σπίτια τους, όπου γης, τα έβαλε ο Αντρέα Τρινκιέρι. Συγκλονιστικά λόγια από τον Ιταλό πρώην Ομοσπονδιακό μας.

«Λαμβάνω ως μήνυμα την πανδημία. Ως μήνυμα του πώς θα πρέπει να ζούμε στον πλανήτη. Ωστόσο, ακόμη και τώρα βλέπω και περίεργες συμπεριφορές. Ο κόσμος παραμένει ηλίθιος και ανεύθυνος! Εδώ στην Ιταλία, στις ΗΠΑ, στη Σερβία… Παντού τα ίδια». Άστραψε και βρόντηξε ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος τα έχει με εκείνους που αψηφούν τον κίνδυνο, που δεν πειθαρχούν με τα περιοριστικά μέτρα.

«Πριν από μία εβδομάδα ήρθα εδώ (σ.σ. στην Ιταλία), από τη Σερβία, οπότε αυτόματα μπήκα σε καραντίνα. Περνώ τον χρόνο μου στο σπίτι. Μπορεί να πας στο σούπερ μάρκετ και να περιμένεις δύο και τρεις ώρες. Τώρα, έχουν βγάλει και κάποιες εφαρμογές για τα κινητά για να το αποφεύγεις» είπε και στη συνέχεια ανέφερε κάτι, που μοιάζει με γροθιά στο στομάχι:

«Το Μιλάνο είναι η πόλη των… νεκρών. Προσπαθώ να μην κοιτώ τους αριθμούς, γιατί αν το κάνω θα πέσω σε κατάθλιψη. Θα περάσει, είμαι βέβαιος».

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε και στα του οίκου μας: «Η πανδημία προφανώς και θα φέρει ζημιές στον αθλητισμό, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Ο αθλητισμός θα τις υποστεί, αλλά πολύ λιγότερο απ’ όσο θα υποστεί τη ζημιά ο τουρισμός, για παράδειγμα. Χωρίς τον αθλητισμό δεν υπάρχει ζωή. Έχει φέρει αρκετή χαρά στην ανθρωπότητα, οπότε θα επιβιώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ