Τζόρτζεβιτς: «Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει ό,τι κάναμε φέτος»

Τζόρτζεβιτς: «Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει ό,τι κάναμε φέτος»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν ήταν υπέρ της οριστικής διακοπής στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι δεν θα στερήσει κανείς από την Μπολόνια την εξαιρετική της πορεία τη φετινή σεζόν.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είναι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι διεκόπη οριστικά το ιταλικό πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού, όμως εξέφρασε την περηφάνια του για όσα κατάφερε η Μπολόνια τη φετινή χρονιά.

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια φαίνεται πως δεν ήταν υπέρμαχος της ακύρωσης της σεζόν στην Ιταλία, όμως αναγκάζεται να το αποδεχτεί, ενώ μίλησε και για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν με ενδιαφέρουν οι λεκτικοί διαξιφισμοί για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και θα πω ότι κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει ό,τι καταφέραμε φέτος και πόσο ανταγωνιστικοί ήμασταν. Αυτή η περίοδος θα έχει το αίσθημα του ανολοκλήρωτου», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Για την επόμενη σεζόν: «Ο κορμός της ομάδας έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά. Η δουλειά που κάναμε από το περασμένο καλοκαίρι είχε γνώμονα το μέλλον και την προοπτική να παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Αν τα καταφέρουμε, τότε φυσικά θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες προσθήκες», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ