Ες αύριον τα σπουδαία για την Αδριατική Λίγκα

Ες αύριον τα σπουδαία για την Αδριατική Λίγκα

Αποφασίζεται το μέλλον της ABA, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να ολοκληρωθεί άδοξα. Μέχρι αύριο, πάντως, είναι όλα ανοιχτά για τη Λίγκα.

Η μία μετά την άλλη οι διοργανώσεις πρέπει να αποφασίσουν αν θα βάλουν λουκέτο, ή αν θα βρουν εκείνους τους δόκιμους και πρόσφορους τρόπους, ώστε να τελειώσει (με τον έναν ή άλλον τρόπο) η σεζόν. Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται κι η Αδριατική Λίγκα, που αύριο αναμένεται να πάρει την οριστική της απόφαση.

Είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη, μέσα από την οποία θα προκύψει το μέλλον της σεζόν στην ΑΒΑ. Ένα στοιχείο, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, είναι πως οι χώρες που μετέχουν σε αυτή δεν έχουν πληγεί τόσο πολύ από την πανδημία, όσο άλλες (όπως για παράδειγμα η Ιταλία και η Ισπανία). Παρόλα αυτά το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της οριστικής διακοπής της φετινής σεζόν.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις απουσίες, που θα έχουν οι περισσότερες ομάδες, καθώς οι Αμερικανοί έχουν επιστρέψει στη χώρα τους. Υπάρχουν κλαμπ (όπως η Τσιμπόνα), που έχουν προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις παικτών και προπονητών, οπότε είναι ζήτημα κατά πόσο προλαβαίνουν -ακόμα και με το εύλογο διάστημα προετοιμασίας- να εμφανιστούν ανταγωνιστικές.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξει η λύση (αλά Τσάμπιονς Λιγκ) μιας… παρτίδας πλέι οφ, αν κι όταν επιτρέψουν οι συνθήκες, αφού θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ