Μπασκετικός πανικός μετά τον κορωνοϊό στη Γερμανία

Μπασκετικός πανικός μετά τον κορωνοϊό στη Γερμανία

Πέντε ομάδες φέρονται να δήλωσαν πρόθεση να βρεθούν στην Α2 κατηγορία στη Γερμανία, λόγων των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Όλα όσα γράφονται δεν σημαίνει ότι θα γίνουν, όμως ενίοτε ο καπνός προϋποθέτει φωτιά. Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, πέντε ομάδες (δίχως, όμως, να γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές) εκδήλωσαν την πρόθεση… αυτοϋποβιβασμού, καθώς στη μετά-κορωνοϊό εποχή τα έσοδα είναι ενδεχόμενα, τα έξοδα δεδομένα κι οι συνθήκες άγνωστες.

Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα αλλάξει άρδην το τοπίο, σε μια χώρα η οποία μέτρησε πληγές από την πανδημία. Βέβαιον είναι ότι εκεί τα πράγματα λειτουργούν με απόλυτα νούμερα και τρόπους κι όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους οικονομικούς όρους του παιχνιδιού, κατατάσσεται εκεί όπου αντέχει η… τσέπη του. Καμία σχέση με την Ελλάδα, δηλαδή.

Η αλήθεια είναι πως σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ υπάρχουν ερωτηματικά κι αμφιβολίες για την επόμενη μέρα, αλλά και βεβαιότητα για μείωση των εσόδων, είτε αυτά προέρχονται από χορηγίες, είτε από εισιτήρια. Ο επαγγελματικός αθλητισμός, άρα και το μπάσκετ, θα δοκιμάσει τις αντοχές του, δίχως να υπάρχει προηγούμενο και μέθοδος αντίδρασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ