Ο Πινόκιο, ο Τρινκιέρι η Παρτιζάν κι ο… σκληρός Ράσκοβιτς

Ο Πινόκιο, ο Τρινκιέρι η Παρτιζάν κι ο… σκληρός Ράσκοβιτς

Με μοναδικό τρόπο απάντησε ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς για τα σενάρια που θέλουν τον Αντρέα Τρινκιέρι να φεύγει από την Παρτιζάν.

Τα σενάρια για τον Αντρέα Τρινκιέρι δίνουν και παίρνουν στη Σερβία. Το τελευταίο διάστημα γράφεται κατά κόρον ότι ο Ιταλός προπονητής θα κάνει χρήση του opt out, προκειμένου να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο με την Παρτιζάν και να μετακινηθεί σε ομάδα της Ευρωλίγκα, καθώς -σύμφωνα πάντα με τα ίδια σενάρια- έχει προτάσεις στα χέρια του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας δεν αντέδρασε, όμως ο ατζέντης του πήρε θέση και μάλιστα το έκανε με… σκληρό τρόπο. «Όπως θα έλεγε και ο συνάδελφός μου, Μίνο Ραϊόλα, στα media και στις δουλειές γύρω από το μπάσκετ υπάρχουν πολλοί Πινόκιο, που κατεβάζουν ιστορίες από το μυαλό τους για τον Αντρέα Τρινκιέρι και την Παρτιζάν» ήταν η τοποθέτηση του Αλεξάντερ Ράσκοβιτς.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να σταματήσει τις όποιες… φήμες, όμως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για το αν και κατά πόσο θα τον… λατρέψουν, μετά την επιθετική (είναι αλήθεια) ανάρτηση στο twitter. Όταν, όμως, είσαι ο Ράσκοβιτς, ελαχίστως ενδιαφέρεσαι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ