Στο Μόναχο θα δώσουν τη… μάχη τους οι Γερμανοί

Στο Μόναχο θα δώσουν τη… μάχη τους οι Γερμανοί

Ο… σταθμός του Μονάχου θα γίνει το σημείο αναφοράς των Γερμανών μπασκετικών, στη… μάχη κατά της πανδημίας. Κυνηγούν το θαύμα.

Υπάρχουν εκείνοι που σηκώνουν λευκή σημαία, λένε (και δεν είναι αδικαιολόγητοι) ότι «δεν μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο» και προχωράνε στην κίνηση που επιτάσσει η λογική: «Κλειδώνουν» τα πρωταθλήματα, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Υπάρχουν κι οι άλλοι, που θέλουν να δώσουν τη… μάχη απέναντι στην πανδημία, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Σε αυτή την κατηγορία είναι οι Γερμανοί.

Αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο των Ισπανών, να ολοκληρώσουν τη σεζόν με 10 ομάδες, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτρέψουν οι συνθήκες κι η εξέλιξη της πανδημίας να γίνουν αγώνες μπάσκετ. Φυσικά, δίχως παρουσία θεατών. Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες, η γερμανική Ομοσπονδία προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Επισήμως ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που γίνει αυτή η μίνι τελική φάση, με τη συμμετοχή 10 ομάδων, έδρα των αγώνων θα είναι το Μόναχο και το «Audi Dome». Εκεί θα δώσουν τη… μάχη τους, όχι μόνο για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά και για μια σαφέστατη παράσταση νίκης, απέναντι στον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ