Κεμζούρα: «Η νέα μου ομάδα πρέπει να έχει σταθερότητα και συνέπεια»

Κεμζούρα: «Η νέα μου ομάδα πρέπει να έχει σταθερότητα και συνέπεια»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μίας ομάδας, θα πρέπει εκείνη να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Στις 12 Ιανουαρίου ο Κεστούτις Κεμζούρα αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού και έκτοτε (κάτι λιγότερο από 4 μήνες μετά) δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λιθουανός τεχνικός δεν έχει λάβει κάποια πρόταση ακόμη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αλλά η επιλογή της νέας του ομάδας θα γίνει με προσοχή και με βασικές προϋποθέσεις. Επίσης, ο Κεμζούρα μίλησε για τον κορωνοϊό και για το τι μέλλει γενέσθαι με το μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κεμζούρα:

«Δεν έχω στα χέρια μου καμία πρόταση. Περιμένω. Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή αυτή τη στιγμή σε όλον τον χώρο του αθλητισμού. Δεν θα έλεγα όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψω κοντά στην πατρίδα μου, αλλά στόχος μου είναι να εργαστώ ξανά σ το υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Κάθε πρόταση είναι υπό εξέταση, γιατί άλλο είναι τι ονειρεύεσαι και άλλο η πραγματικότητα.

Σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα προοπτική είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, αλλά αυτό που θέλω πρωτίστως είναι να υπάρχει ένα όραμα. Και παρότι γνωρίζω ότι με τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια όχι για πέντε χρόνια, αλλά για την επόμενη σεζόν, θα ήθελα η νέα μου ομάδα να έχει σταθερότητα και συνέπεια.

Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο να γίνονται αγώνες σε άδεια γήπεδα, αλλά θα ήταν καλύτερο από το τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ