Στη Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζντοβτς

Στη Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζντοβτς

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ (κι όχι μόνο), Γιούρι Ζντοβτς, συμφώνησε με τη Λεβαλουά και θα… μιλά γαλλικά για τα δύο επόμενα χρόνια.

Είναι από εκείνους που… γυρίζουν με πορτοκαλί διαβατήριο τον κόσμο. Στα 53 του, ο Γιούρι Ζντοβτς έχει ήδη κοουτσάρει σε Ελλάδα, Κροατία, Βοσνία, Τουρκία, Σλοβενία, Ρωσία, οπότε ήρθε η ώρα για την έβδομη χώρα, στην οποία θα… δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Και μάλιστα ξεκινά με πολύ καλές συνθήκες, καθώς η συμφωνία με τη Λεβαλουά είναι διετούς διάρκειας.

Ο Ζντοβτς είναι… ιδιαίτερη προσωπικότητα. Όχι και τόσο κοινωνικός, δυσκολεύεται στην επικοινωνία με τους παίκτες, είναι οξύθυμος, αλλά κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την ικανότητά του ως προπονητή. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να κερδίσει τους αθλητές του και να τους πείσει να παίξουν γι’ αυτόν.

Η Μπουλόν Λεβαλουά ανακοίνωσε κι επίσημα την πρόσληψη του, με το «ξανθό σκυλί» να αντικαθιστά τον Φρεντερίκ Φοτού, ο οποίος φέρεται να… εξαγόρασε την πετυχημένη θητεία του στη γαλλική ομάδα, με συμβόλαιο στη Βιλερμπάν.

Ο Ζντοβτς θα κληθεί να δουλέψει πάνω σε ένα σύνολο, το οποίο έχει την υπογραφή του Μπορίς Ντιό και το οποίο μοιάζουν να πιστεύουν ιδιαίτερα οι Γάλλοι. Ως εκ τούτου, έχει την ευκαιρία για να ξαναβάλει την καριέρα του στον σωστό δρόμο, αρκεί να είναι περισσότερο ευέλικτος και να τιθασεύει τον χαρακτήρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ