Σάκοτα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε, δεν είναι στο χέρι μας»

Σάκοτα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε, δεν είναι στο χέρι μας»

Οι Σέρβοι επιστρέφουν στις προπονήσεις, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να υποστηρίζει ότι όλοι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα συμφωνούν σε αυτό.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει… Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ερυθρού Αστέρα (όσοι ήταν στο Βελιγράδι) υποβλήθηκαν σήμερα σε τεστ για τον κορωνοϊό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν προπονήσεις ανοιχτού χώρου τη Δευτέρα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι συνάμα επιφυλακτικός και ανυπόμονος, όπου είμαστε σχεδόν όλοι, καθώς πρόκειται για καταστάσεις πρωτόγνωρες, οπότε δεν έχουμε… εγχειρίδιο χρήσης.

«Θεωρητικά, αυτή την περίοδο, θα δίναμε τους πιο κρίσιμους αγώνες μας και στις δύο διοργανώσεις. Τώρα, θα πάμε πάλι από την αρχή, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Αυτό που γνωρίζω είναι πως όλοι οι παίκτες θέλουν να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, ωστόσο, δεν είναι στο χέρι μας. Θα δούμε τι θα γίνει και στην Αδριατική Λίγκα και στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι μακριά η 24η Μαΐου (σ.σ. τότε θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις)».

Ο «Σάλε» αντιλαμβάνεται πως «ήταν λογικό να υποβληθούμε πρώτα στο τεστ, για να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι καλά. Αυτό, είναι ένα είδος ξεκινήματος, αλλά δεν ξέρουμε ποιά θα είναι η συνέχεια. Δεν έχουμε ακόμη την άδεια να προπονηθούμε στο κλειστό και δεν γνωρίζουμε εάν τελικά οι διοργανώσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν».

Δεδομένο είναι το πρόβλημα της επιστροφής των ξένων και για τον Ερυθρό Αστέρα οι Μπάρον, Μπράουν και Πάντερ είναι εξόχως σημαντικοί. «Οι Αμερικανοί μας έχουν θέσεις – κλειδιά στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την επιστροφή τους και πώς θα μπουν στην καραντίνα. Κανείς δεν έχει παρόμοια εμπειρία, αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε καλή κατάσταση το συντομότερο δυνατό» είπε ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ