Στα τουρκικά πρωταθλήματα «λουκέτο» χωρίς πρωταθλητές

Στα τουρκικά πρωταθλήματα «λουκέτο» χωρίς πρωταθλητές

Ο Χέντο Τούρκογλου ανακοίνωσε την απόφαση για «λουκέτο», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε τι θα γίνει με αυτούς που πέφτουν κι ανεβαίνουν.

«Εύχομαι το έλεος του Θεού στους πολίτες μας που πέθαναν στη χώρα μας και υπομονή στους συγγενείς τους. Θέλω να συγχαρώ το Συμβούλιο Υγείας και τους υπαλλήλους μας. Η ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα του αθλητισμού και του μπάσκετ στη χώρα μας, μας τιμούσε πάντα. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία επηρέασε το μπάσκετ μας και δεν παίχτηκε αγώνας. Έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση για το μέλλον του μπάσκετ». Η απόφαση ήταν… «λουκέτο».

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την απόφασή της να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού. Παράλληλα, αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει ούτε πρωταθλητής, ούτε ομάδες που θα υποβιβαστούν, αλλά ούτε και ομάδες που θα προβιβαστούν.

Προσέξτε τη διαφορά. Η TBF συνεδρίασε, αφού πρώτα εξαντλήθηκαν τα περιθώρια υπομονής, προκειμένου να προκύψει κάτι καλό και να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα στο μπάσκετ. Αφού είδαν ότι αυτό δεν είναι εφικτό, προχώρησαν στο κλείσιμό τους, δίχως όμως να αφήσουν το παραμικρό κενό. Χωρίς πρωταθλητές, χωρίς υποβιβασμούς, χωρίς προβιβασμούς. Πήραν οριστική απόφαση.

Συγκρίνετε με τη δική μας περίπτωση, όπου αποφασίσαμε δίχως πολλή συζήτηση το «λουκέτο», αλλά ακόμα συζητούν αν και ποιοι θα ανεβούν, αποφάσισαν χωρίς όμως να το έχουν ανακοινώσει, ότι δεν θα πέσει κανείς κι ένας Θεός ξέρει τι θα αποφασίσουν για τον πρωταθλητή στην Α1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ