Δεν ξεχνούν τον Νίκο Ζήση οι Γερμανοί

Δεν ξεχνούν τον Νίκο Ζήση οι Γερμανοί

Ο Έλληνας διεθνής είναι σταθερά στους κορυφαίους περιφερειακούς που πέρασαν από τη Γερμανία. Δεν σταματούν οι διακρίσεις για τον Ζήση.

Είναι κάποιοι παίκτες που αφήνουν το αποτύπωμά τους. Αν σας ζητήσουμε να πείτε ορισμένους, σίγουρα θα συμπεριλάβετε τον Νίκο Ζήση, ο οποίος συνδύασε ταλέντο και χαρακτήρα, «αναγκάζοντας» προπονητές να λένε ότι τα παιδιά τους θέλουν να μοιάσουν σ’ εκείνον, ομάδες να αποσύρουν τη φανέλα του, δημοσιογράφους, φιλάθλους, μπασκετόφιλους να υποκλίνονται στην προσφορά του.

Οι Γερμανοί ψήφισαν τον Νίκο Ζήση μεταξύ των πέντε κορυφαίων περιφερειακών, που αγωνίστηκαν την τελευταία δεκαετία στη χώρα. Και μόνο το γεγονός ότι στην ίδια συνομοταξία είναι ο Μάλκομ Ντιλέινι, δείχνει την αξία του Έλληνα γκαρντ, αλλά και πόσο έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο η σεμνή του παρουσία.

Ο Ζήσης, που πέρασε μια τετραετία στην Μπάμπεργκ, που είδε τη γερμανική ομάδα να αποσύρει το Νο6, μπορεί να επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, έζησε όμως μοναδικές στιγμές, σε μια χώρα που ο κόσμος της δεν φημίζεται για την εκφραστικότητά του. Κι όμως, στην περίπτωση του Ζήση έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ