Στη Βαλένθια η τελική φάση του Ευρωμπάσκετ γυναικών

Στη Βαλένθια η τελική φάση του Ευρωμπάσκετ γυναικών

Δεν θα μείνουν παραπονεμένοι κι οι Γάλλοι, όμως η Βαλένθια είναι η πόλη, η οποία θα φιλοξενήσει τη γυναικεία ευρωπαϊκή γιορτή του μπάσκετ.

Η ΦΙΜΠΑ δεν ασχολήθηκε μόνο με το Παγκόσμιο Κύπελλο των Ανδρών 2023, το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του γίνεται… τριεθνές, καθώς το συνδιοργανώνουν οι Φιλιππίνες, η Ιαπωνία κι η Ινδονησία. Αποφάσισε να αναθέσει στη Βαλένθια το Ευρωμπάσκετ του 2021, μια διοργάνωση, που πάντως θα έχει κι αυτή… διεθνή διοργανωτική διαδικασία.

Η τελική φάση του Ευρωμπάσκετ γυναικών για το 2021 θα γίνει στην ισπανική πόλη, όσον αφορά στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Η αρχική απόφαση περιλάμβανε το Παρίσι ως αμφιτρύωνα, όμως εντέλει προκρίθηκε η ιδέα της Βαλένθια. Δεν έπρεπε να μείνουν παραπονεμένοι κι οι Γάλλοι κι έτσι σε πόλη, η οποία ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι, θα γίνουν κάποιοι αγώνες, έτσι ώστε να μοιραστεί και το κόστος.

Φαίνεται πως η ΦΙΜΠΑ αρχίζει να βλέπει ολοένα και περισσότερο ως λύση την από κοινού διοργάνωση, έτσι ώστε να μοιράζονται το κόστος, αλλά παράλληλα να υπάρχει περισσότερο κοινό, για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ