Σαρίτσα: «Είχαμε πιο μεγάλα όνειρα, προέχει όμως η υγεία»

Σαρίτσα: «Είχαμε πιο μεγάλα όνειρα, προέχει όμως η υγεία»

Ρεαλιστής ο Ουφούκ Σαρίτσα, μίλησε για τη διακοπή των αγώνων του τουρκικού πρωταθλήματος, στη καλύτερη χρονιά της Καρσίγιακα.

Με 20 νίκες και 3 ήττες στο τουρκικό πρωτάθλημα, η Πινάρ Καρσίγιακα είχε ποσοστό 87% στη σεζόν, το καλύτερο που έχει να επιδείξει. Οι «πρασινοκόκκινοι» του Ουφούκ Σαρίτσα διέγραψαν την καλύτερη σεζόν τους, καθώς πρέπει να ανατρέξει κανείς στην περίοδο 2013-’14 για να τους βρει να έχουν 77% (23-7). Όπως αντιλαμβάνεστε, το άδοξο τέλος των διοργανώσεων τούς κόστισε.

Με την πανδημία κανείς δεν μπορεί να τα βάλει κι ο κόουτς της Καρσίγιακα έδειξε με τις δηλώσεις του ότι αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το αγωνιστικό αποτέλεσμα.

«Είναι κρίμα που η σεζόν μένει στη μέση, καθώς προσπαθήσαμε πολύ, έγιναν επενδύσεις, που δεν ολοκληρώθηκαν, αλλά προτεραιότητα είναι η υγεία. Σε αυτή τη διαδικασία υπάρχουν παίκτες, προπονητές, διάφοροι εργαζόμενοι, των οποίων την υγεία δεν θα μπορούσε κανείς να βάλει σε κίνδυνο» δήλωσε και συμπλήρωσε:

Είχαμε ξεκινήσει μια πορεία και για μεγάλο διάστημα ήμασταν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα και στη 2η θέση, μετά την 23η αγωνιστική. Φτάσαμε, επίσης, στους ημιτελικούς στο FIBA Europa League.

Φυσικά κι είχαμε περισσότερα όνειρα. Θέλαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν παίζοντας, αλλά δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δούλεψαν με αφοσίωση και ειδικά τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας. Ελπίζω να ανοίξουμε την επόμενη σεζόν με ασφαλή τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ