Στις 27/5 αποφασίζει η Αδριατική Λίγκα

Στις 27/5 αποφασίζει η Αδριατική Λίγκα

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Αδριατικής Λίγκας θα εξαντλήσουν τα περιθώρια, για να έχουν πιο σαφή άποψη σχετικά με τους υγειονομικούς κινδύνους και θα συσκεφθούν στις 27 Μαΐου.

Η επανέναρξη ή μη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων με στόχο την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 στην Αδριατική Λίγκα θα αποφασιστεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 27 Μαΐου.

Το διακύβευμα της παρουσίας στη Euroleague της επομένης αγωνιστικής παρουσίας ωθεί ομάδες που βρίσκονταν σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό, όπως οι Παρτιζάν, Μπούντουτσνοστ και Μόρναρ, να τάσσονται υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος.

Η Παρτιζάν ήταν η πρωτοπόρος ομάδα κατά το χρονικό σημείο της διακοπής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στον αντίποδα, η έτερη ομάδα του Βελιγραδίου, ο Ερυθρός Αστέρας, θα προτιμούσε να μην αναδειχτεί νέος πρωταθλητής και να διατηρήσει τη θέση του στη Euroleague.

Στην ΑΒΑ League αποφάσισαν να περιμένουν πρώτα τις αποφάσεις της Euroleague αναφορικά στο τι μέλλει γενέσθαι στη δική της διοργάνωση, οι οποίες αναμένονται μέχρι τις 24 Μαϊου.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Αδριατικής Λίγκας θα εξαντλήσουν τα περιθώρια, για να έχουν πιο σαφή άποψη σχετικά με τους υγειονομικούς κινδύνους και συσκεφθούν στις 27 Μαΐου. Εκτός από το αν θα επανεκκινήσει η Αδριατική Λίγκα, στο τραπέζι θα πέσουν και προτάσεις για το που και πως θα καταστεί δυνατό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αν αυτό επιλέξει η πλειοψηφία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ