Δεν χωράει πουθενά ο πολυτάλαντος Ντι Τζέι Στρόμπερι

Δεν χωράει πουθενά ο πολυτάλαντος Ντι Τζέι Στρόμπερι

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα μείνει περισσότερο στη Γαλλία. Όπως ανακοίνωσε ο Στρόμπερι, δεν θα επιστρέψει στην Ορελάν.

Είναι από εκείνους τους παίκτες που έχουν όλο το… πακέτο, αλλά τους λείπει κάτι, για να κάνουν το… μπαμ. Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι είχε έρθει στον Ολυμπιακό ως πολλά υποσχόμενος, έφυγε όμως δίχως να καταφέρει να δικαιώσει εκείνους που τον πίστεψαν και να κάνει το παραπάνω βήμα, για να καθιερωθεί στην Ευρωλίγκα. Το προσπάθησε, είναι αλήθεια, αλλά δεν του βγήκε.

Φαίνεται πως και στη Γαλλία, που κατέληξε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τα πράγματα δεν ήταν όπως τα φαντάζονταν. Διαφορετικά δεν είχε λόγο να γνωστοποιήσει ο ίδιος ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ορλεάν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη «Rep», δεν πρόκειται να επιστρέψει, αφήνοντας πάντως ένα ανοιχτό παράθυρο. «Μου αρέσει η πόλη, η ομάδα, οι προπονητές και οι φίλαθλοι, αλλά δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω την επόμενη σεζόν. Όμως, γιατί όχι, κάποια στιγμή ίσως να γυρίσω και να κλείσω εδώ την καριέρα μου, καθώς είναι ένα από τα ωραιότητα μέρη που έχω παίξει», υποστήριξε ο 34χρονος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού.

Για την ιστορία φέτος μέτρησε 13 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ, σε 19 ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα. Άλλη μια γεμάτη σεζόν, χωρίς όμως να κρατήσει κάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ