Ο Σκότι Ουίλμπεκιν επιστρέφει άμεσα στο Τελ Αβίβ

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν επιστρέφει άμεσα στο Τελ Αβίβ

Ο ηγέτης της Μακάμπι ενημέρωσε ότι γυρίζει κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον περιμένει. Ο Σκότι θα ακολουθήσει το υποχρεωτικό... τελετουργικό.

Αν η καραντίνα κι η αποχή από την αγωνιστική δράση ήταν υποχρεωτική, σχεδόν για όλο τον πλανήτη, η ανυπομονησία για την επιστροφή είναι έκδηλη. Στο Ισραήλ έχουν πάρει… φωτιά, ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Πόσο μάλλον η Μακάμπι, που έχει πρωτίστως τον νου της στην Ευρωλίγκα, η οποία ξαναμαζεύει τους παίκτες της, αρχής γενομένης από τον Σκότι Ουίλμπεκιν.

Ο ηγέτης της «ομάδας του λαού» ενημέρωσε ότι επιστρέφει στο Τελ Αβίβ και φυσικά θα ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας, που επιβάλλονται ώστε να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος. Άλλωστε το τελευταίο πράγμα, που θα ήθελε κάθε πρωτάθλημα, το οποίο «ανοίγει», είναι ένα… κρούσμα.

Αν πρόκειται για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, όπου ενδεχομένως η Μακάμπι δεν πρόκειται να εμφανιστεί, η 20η Ιουνίου είναι μέρα επανεκκίνησης, ενώ πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες για να μάθουμε την οριστική απόφαση της Ευρωλίγκας. Όπως και να ‘χει, κάπου εκεί στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούνη θα έχουμε ξανά αγωνιστική δράση, οπότε ο Αμερικανός, μαζί με τους συμπαίκτες του, έχουν σχεδόν έναν μήνα, για μια μικρή προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ