Ο Στέφανος Δέδας έχει έτοιμο πλάνο και το υλοποιεί

Ο Στέφανος Δέδας έχει έτοιμο πλάνο και το υλοποιεί

Ο Έλληνας τεχνικός «χτίζει» με τα δικά του «θέλω» τη νέα Χαποέλ Χολόν, προχωρώντας στο πλάνο, που εδώ και καιρό έχει σχεδιάσει.

Μπορεί να ανακοινώθηκε μόλις χθες, αλλά είναι βέβαιο ότι έχει συμφωνήσει εδώ καιρό με τη Χαποέλ Χολόν ο Στέφανος Δέδας. Γι’ αυτό και προχωρά άμεσα, υλοποιώντας το πλάνο, που έχει καταστρώσει μαζί με τους συνεργάτες του. Και δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά την ανακοίνωσή του, η ισραηλινή ομάδα προχώρησε και σε ανακοίνωση απόκτησης παίκτη.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ προχώρησε σε μια ενδιαφέρουσα μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέιβον Κόουλμαν (28 χρονών, 1μ98), ο οποίος αγωνιζόταν στο βελγικό πρωτάθλημα, όπου είχε κατά μέσο όρο 16.5 πόντους και 7.1 ριμπάουντ.

Είναι η στιγμή να κάνει το… βήμα μπροστά, που λένε κι οι προπονητές, αλλά και να αποδείξει ότι αξίζει κάτι καλύτερο, από το όχι και τόσο προβεβλημένο πρωτάθλημα του Βελγίου, το οποίο πάντως έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγους… παίκτες του εκατομμυρίου. Ο Δέδας μοιάζει να τον πιστεύει και του δίνει την ευκαιρία να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει μπάσκετ υψηλών απαιτήσεων. Το αν θα τον δικαιώσει, θα φανεί στην πράξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ