Συνεχίζει στην Τουρκ Τέλεκομ ο «δικός μας» Κάιλ Ουίλτζερ

Συνεχίζει στην Τουρκ Τέλεκομ ο «δικός μας» Κάιλ Ουίλτζερ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έπεισε την ομάδα της Άγκυρας. Ο Ουίλτζερ κέρδισε άλλη μια σεζόν παρουσίας στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως δεν άφησε… αποτύπωμα, περνώντας από τον Ολυμπιακό, όμως κάτι το… βαρύ όνομα που κουβαλούσε, κάτι ο σεμνός χαρακτήρας κι οι καλές εμφανίσεις του κι ο Κάιλ Ουίλτζερ έχει κερδίσει τη συμπάθεια των «ερυθρόλευκων». Φαίνεται ότι ο Καναδός έχει τον τρόπο να κάνει… φίλους, καθώς στην Άγκυρα εκτίμησαν ιδιαιτέρως τα αγωνιστικά του προσόντα κι αποφάσισαν να τον κρατήσουν για άλλον έναν χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που βγήκαν στην Τουρκία, Ο Ουίλτζερ συμφώνησε προφορικά με την Τουρκ Τέλεκομ, για επέκταση του συμβολαίου του, για ακόμη μία σεζόν, καθώς η… τρέχουσα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Με 13.4 πόντους, 5.1 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και 17.9 πόντους κι 6.5 ριμπάουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έβγαλε τα λεφτά του κι ενδεχομένως ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων της Τουρκ Τέλεκομ.

Ο Ουίλτζερ μεγαλώνει, ωριμάζει αθλητικά και μπορεί να μην τρυπήσει ποτέ το ταβάνι (γιατί έχει ταβάνι), μπορεί να είναι λιγάκι… άθεσος, όμως θα βρίσκει πάντα ένα καλό μεροκάματο, αφενός γιατί έχει το χάρισμα να σκοράρει από παντού (και για ψηλό είναι πάντα ζητούμενο και σπανίζει), αφετέρου δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα, γι’ αυτό κι εκτιμούν διπλά την παρουσία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ