Η Ιλόνα Κόρστιν «βλέπει» μειωμένα μπάτζετ στη VTB

Η Ιλόνα Κόρστιν «βλέπει» μειωμένα μπάτζετ στη VTB

Η CEO της VTB League δεν τρέφει αυταπάτες. Ξέρει ότι έρχεται δύσκολη περίοδος και ψάχνει τρόπους για να μειωθούν τα έξοδα.

Πώς το λέγαμε; Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Η πανδημία φέρνει οικονομική κρίση, αυτό το έχουμε εμπεδώσει, αλλά φαίνεται ότι το αντιλαμβάνονται και σε πρωταθλήματα πολύ πιο εύπορα κι ανθηρά από το δικό μας. H CEO της VTB League, Ιλόνα Κόρστιν, δεν αφήνει περιθώρια για… αισιόδοξες σκέψεις, δείχνει να ξέρει πού βαδίζει και κυρίως πώς θα αντιμετωπίσει η λίγκα την κρίση.

Σε συνέντευξη στη ρωσική ιστοσελίδα «sport-express.ru» τόνισε πως «σκεφτόμαστε ότι πρέπει να παραμείνει ίδιος ο αριθμός των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημά μας. Είναι ξεκάθαρο πως τα μπάτζετ όλων των ομάδων θα είναι μικρότερα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως, αυτό δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι) πρόβλημα μίας ομάδας. Είναι μια γενικότερη κατάσταση».

Θα μπορούσε να είναι επίκληση σε μια πορτοκαλί κοινωνία της αλληλεγγύης, όμως είναι και μοίρασμα των βαρών. «Οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Τα συμβόλαιά τους θα είναι πιθανότατα μικρότερα. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε πώς θα μειώσουμε τα έξοδά μας. Θα είναι δύσκολη περίοδος, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Όλοι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ και να πάρουν μέρος στη VTB» ήταν το μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες.

Σε πιο… ειδικά ζητήματα η πανέμορφη Κόρστιν υποστήριξε: «Το All Star Weekend θα διοργανωθεί. Αν έχουμε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θα μειώσουμε τα έξοδα. Πρόκειται για ένα προϊόν, που φέρνει αποτελέσματα στη VTB League. Μας βοηθά στην ανάπτυξή μας και κάνει τη λίγκα πιο δημοφιλή. Είναι δεδομένο πως το κόστος μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τις ανάγκες». Κι η τελευταία (αισιόδοξη) νότα: «Σε ό,τι αφορά στους χορηγούς, όλοι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ