Ο Στρόμπερι παίρνει τη θέση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Ο Στρόμπερι παίρνει τη θέση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Το κενό που άφησε φεύγοντας ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έρχεται να καλύψει ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, που επιστρέφει στην Ισπανία.

Αν πιστεύετε ότι υπάρχει… κάρμα στο μπάσκετ, η Μούρθια είναι μέρος ενός συμπαντικού σχεδίου, με έναν πρώην «ερυθρόλευκο» να διαδέχεται (αν πιστέψουμε τα ισπανικά δημοσιεύματα) έναν… νυν. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης άφησε την ισπανική ομάδα, για να… πιάσει λιμάνι και το κενό του έρχεται να καλύψει ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο Αμερικανός, που είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την περίοδο 2015-’16, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ορλεάν. Αν κι οι μέσοι όροι του (13.1 πόντοι, 3.4 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ) ήταν μια χαρά, αν κι ο ίδιος είπε ότι πέρασε πολύ όμορφα στη Γαλλία, είχε πει ότι δεν σκόπευε να επιστρέψει.

Είναι πρόδηλο πως ο 34χρονος φόργουορντ είχε μάθει για το ενδιαφέρον της Μούρθια κι ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα (πέρυσι είχε αγωνιστεί στην Γκραν Κανάρια), θεωρώντας πως αντέχει ακόμα να δώσει μάχες σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε θα είναι «ερυθρόλευκη» υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ