Στο στόχαστρο της Μπρέσια ο Χαπ

Στο στόχαστρο της Μπρέσια ο Χαπ

Ο Ίθαν Χαπ που ανήκει στον Ολυμπιακό φαίνεται πως απασχολεί έντονα την Μπρέσια που κινείται για την απόκτηση του.

Ο Ίθαν Χαπ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, με τις… ευλογίες του Ντέιβιντ Μπλατ, όμως σύντομα παραχωρήθηκε δανεικός στην Κρεμόνα, καθώς δεν είχε πείσει με την απόδοση του.

Ο Αμερικανός ψηλός όμως με τη μετακόμιση του στην Ιταλία, έκανε θραύση και ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ιταλικού πρωταθλήματος κι αναμφίβολα ο κορυφαίος της Κρεμόνα σε ένα εντυπωσιακό δεύτερο μισό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χαπ είχε 17,9 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, ενώ ίσως το πιο σημαντικό κι από την απόδοση του να είναι ότι απέκτησε ιταλικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι είναι ακόμα πιο συμπαθής στις ιταλικές ομάδες.

Το μέλλον του Χαπ παραμένει άγνωστο προς το παρόν με τον Ολυμπιακό να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα (ακόμα και της παραμονής στο ρόστερ της επόμενης σεζόν). Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του είναι έντονο με την Μπρέσια να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται, με τους Ιταλούς να είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του.

Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλιστα διατηρεί και την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του ως το τέλος του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ