Βιλερμπάν: Ντέιβιντ Λάιτι… 2024!

Βιλερμπάν: Ντέιβιντ Λάιτι… 2024!

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου.

«Έδεσε» μέχρι το 2024 τον Ντέιβιντ Λάιτι η Βιλερμπάν.

Η γαλλική ομάδα της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Τόνι Πάρκερ έχει ξεκινήσει δυναμικά στο «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Την Πέμπτη (4/6), η Βιλερμπάν ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου. Ο 32χρονος είχε επιστρέψει στη Βιλερμπάν το 2017 και το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2022.

Φέτος, στη Euroleague, ο Ντέιβιντ Λάιτι είχε μέσο όρο 9,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε 8,8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

Με τη Βιλερμπάν αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλητής Γαλλίας (2016 και 2019) και μία φορά Κυπελλούχος Γαλλίας (2019).

Ο Τόνι Πάρκερ δήλωσε μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Λάιτι: «Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ το μέλλον της Βιλερμπάν χωρίς τον Ντέιβιντ. Δεν έχω κρύψει ποτέ το ξεχωριστό δέσιμο που έχω γι’ αυτόν τον παίκτη και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι στον σύλλογο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Ντέιβιντ δέχτηκε την πρότασή μας. Από τη δική μας πλευρά θα εξασφαλίσουμε ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του μαζί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τις τελευταίες ημέρες, η Βιλερμπάν έχει αποκτήσει τους Πολ Λακόμπ, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Νόρις Κόουλ, Μουσταφά Φολ και την Πέμπτη (4/6) επέκτεινε το συμβόλαιο του Ντέιβιντ Λάιτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ