Ο Μακ Κόλουμ δέχεται μείωση και μένει στην Ούνικς

Ο Μακ Κόλουμ δέχεται μείωση και μένει στην Ούνικς

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε πρόωρες συζητήσεις με τη ρωσική ομάδα και είναι έτοιμος να ανανεώσει.

Ο Έρικ Μακ Κόλουμ όπως φαίνεται θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Ούνικς, καθώς τα βρήκε με την διοίκηση της ρωσικής ομάδας, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο πρόεδρος της.

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Γιεβγένι Μπογιάτσεβ, μίλησε για τον Έρικ Μακ Κόλουμ και το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Ο πρώην γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας που βρίσκεται στην ομάδα από το 2018 θα δέχθηκε να κάνει μείωση στις αποδοχές του και να παραμείνει στην ομάδα, τη νέα χρονιά.

Ο Γιεβγένι ανέφερε : «Είμαστε σε άμεση επαφή με τον ατζέντη του και είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση του μισθού του, κατανοώντας την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη».

«Σε 10 μέρες από τώρα θα ξεκαθαρίσουμε το μέγεθος του μπάτζετ για την επόμενη χρονιά και θα κινηθούμε αναλόγως με τα νέα συμβόλαια» συμπλήρωσε.

Eurocup και VTB United League διακόπηκαν λόγω της πανδημίας. Η Ούνικς βρισκόταν ανάμεσα στις ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο Μακ Κόλουμ έχει μέσο όρο 17,1 πόντους, 4 ασιστ και 3,1 στο Eurocup ενώ είχε 19.9 πόντους στη δεύτερη σεζόν στη ρωσική λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ